Quartum Center Logo

Kantoorruimte / Conferentiezalen / Service

in Eupen

De optimale locatie!


In het hart van de Euregio

Als centrale locatie in de Euregio biedt Eupen doorslaggevende voordelen. De Europese gedachte en internationaal zakendoen zijn hier onderdeel van het dagelijks leven.

Uitstekende infrastructuur

Een grote gratis parkeerplaats voor u en uw bezoekers, een bushalte direct voor de deur. Goede treinverbindingen en 6 vliegvelden binnen een straal van 150 kilometer.

Rustige ligging

U bent zeker van een rustige werkomgeving: een groen landschap met tjilpende vogels in plaats van grijs beton en verkeerslawaai!

Work-Life-Balance

De directe omgeving biedt diverse voorzieningen om de accu weer op te laden; bossen en tennisbanen, een bikepark en binnenkort ook een overdekt zwembad met buitenbad.

...more than just office space!

Een inspirerende omgeving bevordert efficiënt werken. Dat kunnen wij u bieden!

Lichte ruimtes met afmetingen tussen 20 en 300 vierkante meter en een duidelijk “All-in“ aanbod: geen extra kosten. Ook niet voor schoonmaak van ramen, vuilafvoer of liftonderhoud.

Interesse?

Neem vandaag nog contact op!

Kontakt

Wij hechten belang aan het succes van uw evenement!

Onze medewerkers helpen u bij de planning en uitvoering van uw evenement. Desgewenst regelen wij praktisch alles voor u, zodat u zich op de belangrijke zaken kunt richten! Optioneel kan het restaurant in het centrum uw gasten verzorging bieden.

Congreszalen

De combinatie van de modernste techniek, een harmonische inrichting, en uitzicht op de natuur vormt de perfecte omgeving voor uw vergadering. De hoge ramen waar het licht door naar binnen stroomt, en de interne klimaatbeheersing bevorderen ook bij langere vergadering een optimale concentratie. Te huur per halve of hele dag voor een maximum van 60 personen.

Flex kantoor

Een tijdelijk kantoor, exclusief ingericht met een representatief bureau, een royale vergadertafel en een gezellige zithoek, is de ideale plek voor zakelijke besprekingen met maximaal 10 personen. Te huur per halve of hele dag. Dit maakt gegarandeerd een blijvende indruk!

U bent net bezig om een bijeenkomst te plannen? Prima!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod.

Contact

Gebrekkige service? Niet bij ons!


Receptie

Het centrum beschikt over een receptie. Hier worden uw bezoekers naar uw kantoor doorverwezen, en uw pakketzendingen worden veilig voor u in ontvangst genomen.

Restaurant

Tussen de middag een snelle snack zonder naar buiten te hoeven? Een grootste locatie voor een zakendiner met een nieuwe klant? Het in het centrum geïntegreerde restaurant Meeting Point voorziet in beide. Ook buiten werktijd een uitstekend adres!

Secretariaatswerk

Indien gewenst staan onze medewerkers ook voor veelomvattend secretariaatswerk tot uw beschikking. Dit wordt per uur in rekening gebracht.

Huismeester

Naast het onderhoud en de verzorging van de gemeenschappelijke ruimtes kan onze huismeester ook werkzaamheden uitvoeren binnen uw kantoorruimte. Waardoor u zich kunt richten op het echte werk.

Let's Get In Touch!


Klaar om uw volgende project met ons te starten? Geweldig! Bel ons of stuur ons een e-mail, en we nemen zo snel mogelijk contact op!